postit
Bold Meeting Room

Route

Routebeschrijving
Vanuit Den Haag/Amsterdam: A12
Afslag 7, Zoetermeer/Pijnacker
Einde afrit bij de verkeerslichten rechtsaf (N470 richting Pijnacker)
Zie verder bij A.

Vanuit Arnhem/Amersfoort/Utrecht: A12
Afslag 7, Zoetermeer/Pijnacker
Einde afrit bij de verkeerslichten linksaf, over de A12 (Oostweg)
Zie verder bij A.

ABij de volgende verkeerslichten rechtsaf (Zuidweg)
Bold Meeting Room

Bij de volgende verkeerslichten weer rechtsaf (Zilverstraat)
Bold Meeting Room

Parkeren:

Bezoekers gaan over de brug de parkeergarage in en parkeren op de 1ste verdieping. Via de eerste verdieping komt men ook direct binnen bij de receptie.Voor het gebruik van de parkeergarage worden kosten in rekening gebracht.

Het Bouwhuis is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Trein
Het Bouwhuis bevindt zich op loopafstand (11 minuten) van station Zoetermeer Oost. Vanaf het perron neemt u de loopbrug over het spoor, onderaan slaat u linksaf op het looppad dat parallel aan het spoor ligt. Het looppad is goed verlicht.

Vanuit station Zoetermeer Oost vertrekt elk kwartier een trein naar station Gouda Centraal. De reistijd naar station Gouda Centraal is 11 minuten. Vanaf station Gouda Centraal kan worden overgestapt op treinen richting Rotterdam, Alphen aan de Rijn, Utrecht, Arnhem of Amsterdam. Ook staan er stads- en streekbussen op het centraal station in Gouda.

Vanuit station Zoetermeer Oost vertrekt ook elk kwartier een trein naar station Zoetermeer Centraal, Ypenburg, Voorburg en Den Haag CS. De reistijd van station Zoetermeer Oost naar station Den Haag CS is 15 minuten. Op Den Haag CS kan worden overgestapt op treinen richting Leiden, Amsterdam, Delft en Rotterdam. Ook stoppen bijna alle trams en bussen op Den Haag CS.

Op station Zoetermeer Centraal stopt zowel de sneltrein als de stoptrein. Er rijden 4 treinen per uur naar Gouda Centraal en 4 treinen per uur naar Den Haag CS.

Stads- en streekbussen
Tijdens de spits rijden er streeklijnen (lijn 204 en 52) tussen station Zoetermeer Centraal en de halte aan het Vernispad. Vanaf deze halte vertrekken er 4 bussen per uur naar station Zoetermeer Centraal. Vanaf de halte aan het Vernispad is het 8 minuten lopen naar het Bouwhuis.

De dichtstbijzijnde halte bij het Bouwhuis, de halte van stadsbus 74, is gelegen voor het Bastionhotel aan de Zilverstraat en ligt 3 minuten lopen van het Bouwhuis. Deze bus rijdt elk half uur en stop wél bij Station Zoetermeer Oost, maar niet bij station Zoetermeer Centraal.